درب اتوماتیک صنعتی چه کاربردهایی دارد؟

 

درب اتوماتیک صنعتی دربی است که دارای سیستم انتقال قدرت با گیربکس است. این نوع درب در دو مدل با چرخ دنده شانه ای و زنجیری ساخته می‌شود. موتوری که برای انتقال انرژی برق در این درب‏ها استفاده می‏شود از نوع 220V-AC  یا سه فاز است. درب اتوماتیک از فلز ساخته می‏شود. مهندسان و متخصصان از ورق‏های فلزی، تیغه‏های آلومینیومی، پنل‏های پلی اورتان یا آلومینیوم برای ساخت این نوع درب‏ها استفاده می‏کنند.

 

 

از ویژگی‌ها و مشخصات درب صنعتی اتوماتیک می‏توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قابلیت تردد بالا و بدون هیچ محدودیتی را دارد.
  • یک کلید “خلاص کن” دارد که موجب راحتی عملکرد “سیستم خلاص کن دستی” می‏شود.
  • دو نوع کلاچ هیدرولیک و کلاچ مکانیکی دارد.
  • یک باتری ذخیره کننده برق را می‏توان بر روی درب نصب کرد تا در زمان قطع برق، درب ذخیره برق کافی برای باز و بسته شدن اتوماتیک داشته باشد.
  • می‏توانید قدرت و سرعت موتور درب را به دلیل وجود حالت‏های تک سرعته و دو سرعته در تابلوی فرمان، تنظیم کنید.
  • وقتی مانعی به درب برخورد می‌کند، یک حسگر در درب وجود دارد که مانع بستن درب می‏شود و به طور معکوس درب حرکت می‌کند.

درب‏های اتوماتیک صنعتی در کارخانه‏ها، واحدهای تولیدی، سایت‏های صنایع مادر مثل برق و پتروشیمی و به طور کلی در جاهایی که وسایل نقلیه بزرگ و کوچک صنعتی تردد می‏کنند، کاربرد زیادی دارند. علاوه بر این، این درب‏ها در قسمت پارکینگ مجتمع‏های تجاری و اداری، فرودگاه‌ها و سایر مکان‌های پر تردد قابل استفاده هستند.

تعریف ساختمان
بیشتر بخوانید

درب اتوماتیک صنعتی برای مکان‏هایی مناسب است که محدودیت تردد وجود ندارد و نیاز به باز و بسته کردن مداوم درب است. با اینکه این درب‏ها بسیار بزرگ و سنگین هستند، اما وجود ریل‏ها و موتورهای قدرتمند نصب شده روی آن‏ها، موجب سهولت باز و بسته شدن درب می‌شوند. این درب‏ها علاوه بر امنیت و سهولت باز و بسته شدن، ظاهر مناسبی دارند.

 

 

نحوه ساخت درب اتوماتیک ریلی

 

درب‌های اتوماتیک از فلزات مختلفی مثل آهن یا آلومینیوم و ترکیب دو یا چند فلز ساخته می‌شوند. برای باز و بسته شدن اتوماتیک و خودکار این نوع درب، یک موتور سه فاز در قسمت ریل‌های زنجیره‏ای یا شانه‏ای نصب می‏شود. درب اتوماتیک صنعتی مانند سایر درب‏های اتوماتیک یک بخش مکانیکی یا دستی دارد که در صورت قطع برق، امکان باز و بسته کردن درب وجود دارد. به این بخش مکانیکی “سیستم خلاص کن دستی” گفته می‏شود. این درب‏ها توسط طراحان و مهندسان با تجربه طوری ساخته می‌شوند که در صورت برخورد ناگهانی با یک مانع بسته نمی‏شود و درب به صورت معکوس حرکت می‌کند و هیچ حادثه‏ای رخ نمی‏دهد.

 

درب صنعتی اتوماتیک

 

درب اتوماتیک صنعتی ریلی یکی از درب‏های اتوماتیک است و در مکان‎‏هایی نصب می‏شود که محدودیت فضا وجود دارد و نیاز است درب فضای کمی را اشغال کند. این درب‏ها هم مانند درب‏های اتوماتیک صنعتی دارای موتور، ریل و چرخ‏هایی هستند که روی ریل حرکت می‏کنند. این درب‏ها در مکان‏هایی نصب می‌شوند که عرض زیاد ورودی محل، مهم است؛ بنابراین درب اتوماتیک صنعتی ریلی بهترین گزینه است. این درب‏ها جز درب‏های سبک وزن اتوماتیک صنعتی محسوب می‌شوند. درب‏های ریلی با دو نوع موتور ۲۲۰ ولت و ۲۴ ولت در بازار عرضه می‌شوند. این درب‏ها دارای گیربکس‎‏های بسیار مخصوص و قوی هستند که امکان جابجا کردن درب‏هایی با وزن 400 کیلوگرم را دارند.

انواع رنگ کوره ای الکترواستاتیک
بیشتر بخوانید

از مشخصات درب اتوماتیک صنعتی ریلی می‏توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. بهترین موتور‏های قدرتمند جهان روی آن نصب می‌شود.
  2. دارای سیستم ضد سایش برای جلوگیری از عدم فرسودگی آن در طولانی مدت است.
  3. سیستم هوشمند برای عملکرد صحیح و آسان آن، نصب شده است.
  4. سرعت باز و بسته شدن درب قابل تنظیم است. علاوه بر این موتور آن سرعت بالایی دارد.
  5. دارای باطری قابل شارژ در زمان قطع برق است.
  6. در مقابل نوسانات برق دوام بالایی دارد.
  7. بین قطعات مختلف نوارهای پلاستیکی نصب شده است تا ایجاد لرزش و سر و صدا جلوگیری شود.
  8. دارای پوشش دو طرفه است.
  9. به منظور افزایش ایمنی، روی هر دو لنگه درب قفل الکترونیکی نصب شده است.
  10. دارای حسگرهای مایکرویو است.
  11. فضای زیادی را هنگام نصب اشغال نمی‏کند.

 

2 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *