درب-الیزه

درب-الیزه


درب الیزه

طراحی درب الیزه در سال 1900 میلادی توسط طراحان فرانسه طراحی شده و به طور قطع این درب زیباترین درب دنیا می باشد که اولین بار برای کاخ پتیت (Petit) که یکی از موزه های معروف کشور فرانسه می باشد به کار گرفته شد.

با توجه به زیبایی این درب و ابهتی که به ساختمان هر بنایی اضافه می کند دوستداران زیادی در دنیا خواهان این درب شده اند.

شرکت صنایع فلزی توفیقی با توجه به مشتری مداری و تکمیل نیازمندی مشتری های خود اقدام به طراحی و بومی سازی این با معیارهای روز فرفورژه در دنیا کرده است.

فرفورژه ها و چدن های این درب با بهتری کیفیت ممکن در کشور ساخته شده است. با گذشت بیش از یک قرن از طراحی اولیه این درب همچنان به عنوان یک نگین درخشان در میان سایر درب ها رخ نمایی می کند.

"<yoastmark

تولید درب فلزی فرفورژه الیزه

امروزه شرکت های زیادی نسبت به تولید و ساخت درب های الیزه اقدام کرده اند. در حقیقت آن ها درب الیزه را با نام و برند شرکت خود در اختیار مشتریان قرار داده اند. در صورتی که تمام طراحی و اجرای این درب توسط فرانسوی ها انجام شده است.

از این نوع درب ها می توان به عنوان درب فلزی ویلا، درب فلزی حیاط و … استفاده کرد. لازم به ذکر می باشد که با گذشت 120 سال و عدم وجود دستگاه های پیشرفته و با کیفیت، هنوز کسی نتوانسته است دربی با ظرافت و دقت درب الیزه اصلی را تولید کند. به همین درب اصلی همیشه در راس انواع درب فلزی فرفورژه قرار می گیرد.

شرکت های زیادی با ساخت دربهای الیزه قصد بلند آوازه نشان دادن خود را داشته اند اما در اجرا و یا تولید دچار کاستی هایی می شوند و قادر به تولید دربی مشابه به درب اصلی می باشند. با مقایسه این درب فلزی فرفورژه که 120 سال از آن می گذرد می توان به هنر دستان فرانسوی پی برد. فرانسه مهد فرفورژه می باشد.

مرکز درب توفیقی چندین نمونه از دربهای الیزه را طراحی و تولید کرده است. در ساخت این درب ها از چهار پهلو های نمره بیست وشانزده استفاده شده است تا علاوه بر کم کردن هزینه ها، باعث کاهش وزن درب الیزه و رعایت حال کار فرماها شود.

ویژگی های درب الیزه

یک متر مربع از درب الیزه استاندارد حدود 80 تا 90 کیلوگرم وزن دارد. گلبرگ های به کار رفته در درب های الیـزه از ورق می باشد و توسط هنر چلنگری شکل گرفته اند. اما امروزه از ورقه های چدنی برای تهیه گل ها استفاده می شود که نتیجه آن کاهش هزینه نهایی می باشد.

در طراحی درب هایی که عرض آن ها سه و بیست باشد. عرض آن باید بیشتر از یک متر در نظر گرفته شود تا از درب اصلی فاصله نگیرد. همچنین وزن آن حدود 900 کیلو می باشد. رنگ آمیزی آن را می توان به صورت های مختلف چون طلایی، طلایی و مشکی و … انجام داد.

بهترین نوع رنگ آمیزی، درزگیری آن ها توسط موم های مخصوص به همراه رنگ مات سیاه اتومبیی و پودر طلایی با مخلوط کیلر اتومبیلی می باشد که در برابر آب و رطوبت مقاوم می باشند.  ساخت این درب حدود دو ماه زمان می برد.

قیمت تیرآهن ۱۳۹۸/۷/۷
بیشتر بخوانید

2 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *