مراحل رنگ آمیزی درب فلزی
اگر تمایل به رنگ کاری درب منزل یا محل کارتان دارید، باید بدانید که رنگ آمیزی درب فلزی با رنگ کردن دیوار بسیار متفاوت است.
قبل از اقدام به رنگ کردن باید کارهایی را روی درب انجام دهید. در این مطلب این کارها را به صورت خلاصه بیان می کنیم.
اگر بخواهید با استفاده از رنگ روغن درب حیاط را رنگ کنید. این عمل در سه مرحله صورت می گیرد:
۱) سمباده زدن درب (به جهت صاف و یک دست شدن سطح)
۲) استفاده کردن ازضد زنگ (به منظور جلوگیری از ترکیب مولکول های آهن و هوا وجلوگیری ازاکسایش درب فلزی و زنگ زدن آن)
۳) رنگ اصلی (بسته به نوع درب و خواسته شما)
در ابتدا برای رنگ آمیزی درب فلزی می بایست به وسیله سمباده زبر سطح درب را سمباده کشی کرد.
بعد از این مرحله با استفاده از سمباده نرم روی درب فلزی را سمباده بکشید تا سطح درب به صورت کامل و یک دست صاف و صیقلی شود.
در مرحله بعد از سمباده، همان گونه که بیان کردیم . مرحله استفاده از ضد زنگ است. این مرحله اهمیت زیادی دارد.
چرا که اگر ضد زنگ را درست به کار نبرید به مرور درب شما زنگ می زند و نمای زشتی پیدا می کند.
ضد زنگی را که استفاده میکنید باید دارای کیفیت و غلظت مناسبی باشد. این نکته را هم در نظر داشته باشید که مرحله ضد زنگ را دو بار باید انجام دهید.
به این صورت که یک بار ضد زنگ بزنید و اجازه دهید تا خوب خشک شود و بعد برای بار دوم روی آن ضد زنگ بزنید.
مرحله سوم که مرحله آخر کار است، مرحله استفاده از رنگ اصلی می باشد. این مرحله هم دو بار باید انجام شود.
به این ترتیب که رنگ اولیه یا رنگ آستر رقیق است. در ابتدا این رنگ را کاملا روی درب بزنید. دقت کنید که رد قلمو روی درب باقی نماند.
بعد از این که رنگ آستر خشک شد. حالا از رنگ غلیظ و اصلی استفاده کنید.
آن را با مقداری تینر مخلوط کنید تا غلظت مناسبی پیدا کند. و درب فلزی را کاملا رنگ کنید
امروزه از رنگ های مختلفی برای درب های فلزی استفاده میشود یکی از پر مصرف ترین انها رنگ کوره ای یا الکترواستاتیک میباشد که در مقاله های بعدی توضیحات کاملی در مورد این رنگ داده شده میتوانید مشاهده فرمایید
سلام و تشکر از اطلاعات شما،
اکثر سایت ها اطلاعات را به همین شکل بیان کرده اند اما چیزی که برای خواننده باقی می ماند این است که اولا چه موقع باید از بتونه استفاده کرد. آیا قبل از ضد زنگ باید استفاده شود یا بعد از آن. و اینکه آیا بتونه به شکل آماده قابل خریداری است و چه انواعی دارد؟ برای چه نوع کاری از چه بتونه ای استفاده می شود و چگونه کار بتونه کاری انجام می شود مثلا با استفاده از دستکش یا با استفاده از کاردک؟ آیا بعد از بتونه نیاز به سمباده کردن وجود دارد؟ اگر بله به چه قصدی؟ چقدر و چند روز پس از بتونه کاری؟
رنگ آستری چیست و چه فرقی با رنگ اصلی دارد؟
با سلام بتونه کاری باید بعد از تمیز کاری درب استفاده بشه بتونه ای که اکثرا برای درب استفاده میشود بتونه سنگی یا ساختمانی هست که هر دو در بازار موجود میباشد بتونه را با کارتک روی سطح مورد نظر مالیده میشه و بعد خشک شدن سمباده کشی انجام میشه
بتونه سنگی با خشک کن ترکیب میشه و بتونه ساختمانی یا روغنی با آب مخلوط میشه
رنگ استری نوعی رنگ هست که پوشش رنگ اصلی رو بهتر میکنه یعنی بدون رنگ آستری رنگ اصلی به قطعه میچسبه
توضیحات در مورد رنگ های کوره ای
رنگ کوره ای نوعی رنگ صنعتی است که در دو نوع رنگ های پودری و رنگ های مایع کوره ای در صنایع رنگ و پوشش تولید می شوند و کاربردهای گسترده ای در حوزه رنگ آمیزی انواع سطوح فلزی دارند.
به عبارت دیگر، رنگ های پودری الکترواستاتیک، بهترین نوع رنگ صنعتی به شمار می روند که دارای کمترین آثار مخرب زیست محیطی بوده و سلامتی کارگران را تهدید نمی کنند.
در حال حاضر طیف وسیعی از انواع رنگ کوره ای برای رنگ آمیزی سطوح مختلف به کار می روند.
انتخاب استفاده از رنگ الکترواستاتیک پودری یا مایع به نظر کارخانه های مصرف کننده بستگی دارد اما به نظر می رسد رنگ های پودری کوره ای، بهترین گزینه برای صنایع فلزی باشند.
در ادامه مطلب، اطلاعات بیشتری در مورد رنگ کوره ای، نحوه رنگ آمیزی و اصول کاربردی آن کسب خواهید کرد. لطفاً با ما همراه باشید.
.
عملکرد برتر، راندمان بالا
یکی از مهم ترین مزیت های استفاده از انواع رنگ کوره ای برای رنگ آمیزی سطوح فلزی، راندمان بالای این نوع مواد است.
رنگ های الکترواستاتیک در مقایسه با سایر انواع رنگ و پوشش های صنعتی، راندمان عملکردی بالاتری دارند. دلیل آن هم کاملاً مشخص است.
ذرات رنگدانه پودری به روش الکتروشیمیایی بر روی سطوح فلزی قرار می گیرند؛ نتیجه رنگ آمیزی با رنگ کوره ای، ظرافت بالا، زمان کوتاه برای خشک شدن و ایجاد یک سطح بی عیب و نقص خواهد بود.
این روش به ویژه برای رنگ آمیزی مبلمان فلزی، بدنه خودرو لوازم خانگی ، درب های فلزی ، نرده ها به عنوان پوشش نهایی، اهمیت بیشتری دارد.
رنگ های الکترواستاتیک از نظر ظاهری به رنگ های چرمی ، سمباده ای نرم و زبر ، چکشی ، گرانیتی ، چروکی و صاف تولید و مورد استفاده میشود
رنگ های الکترواستاتیک کوره از نظر پایه رنگ به رنگ های پلی استر ، اپوکسی ، اپوکسی پلی استر ، پلی اورتان تقسیم میشود.
رنگ کوره ای الکترواستایک در مقایسه با رنگ های دیگر مقاومت بیشتری در مقابل ضربه ، عوامل شیمیایی و نور خورشید دارد. به همین منظور یکی از بهترین گزینه ها برای رنگ آمیزی فلزتات میباشد.
نمونه کار های این مجموعه را در زیر میتوانید مشاهده فرماید کیفیت اتفاقی نیست.
خوشحال میشویم نظرات و اطلاعات خود را در مورد رنگ کوره ای با ما اشتراک بگذارید.