توضیح مختصر در مورد درب فلزی ساختمان

درب فلزی ساختمان انواع مختلفی دارند که می توان به درب فلزی پارکینگ، درب فلزی حیاط، درب فلزی ویلا، درب فلزی ورودی و … اشاره کرد که هر کدام ویژگی های منحصر به فردی خواهند داشت. درب های فلزی عموما ابعاد متنوعی دارند و ابعاد آن ها عموما 110 در 220 می باشد تا هنگام ورود و خروج وسایل و حمل اثاثیه مشکل ایجاد نشود. چهارچوب درب های ورودی ساختمان باید حداقل ابعاد آن ها 90 در 220 سانتی متر باشد تا هنگام ورود و خروج و همچنین حمل اشیاء مشکل ایجاد نشود.

چهارچوب های مصرفی برای درب های سرویس بهداشتی باید ابعاد 75 در 210 را داشته باشند. ابعاد استاندارد درب فلزی پارکینگ حدود 250 در 220 خواهد بود تا ورود و خروج ماشین ها به راحتی انجام شود. وزن درب ها از دیگر نکات مهم می باشد. وزن چهارچوب های مصرفی برای درب اتاق ها بین 23 کیلوگرم تا 28 کیلوگرم می باشد. ناگفته نماند که این وزن با توجه به فرم چهارچوب ها متغیر می باشد.

وزن درب ورودی فلزی انواع ساختمان ها نباید بیشتر از 200 کیلوگرم باشد. سنگین بودن بیش از حد آن ها، در باز و بسته کردن آن ها توسط افراد مسن مشکل ایجاد می شود، همچنین نمای ساختمان را تخریب می کند و باعث صدمه به آن ها می شود. رنگ آمیزی از دیگر نکات مهم در درب ورودی فلزی می باشد.

نوع رنگ به سلیقه مشتری بستگی دارد اما مهم ترین دلیل برای رنگ زدن درب ها، پوشاندن  و یا بسته شدن درز های برش آهنگری می باشد. عدم پوشیدن این در ها باعث پوسیدگی درب ها می شود که علاوه بر تخریب درب ها، هزینه زیادی جهت تعمیر را در پی خواهد داشت. رنگ های روغنی به شدت در ساخت درب های ساختمانی استفاده می شود، اما این نوع رنگ ها به دلیل عدم پوشش کافی و کیفیت لازم کار اشتباهی می باشند

درب های فلزی مدرن

با انواع درب های ساختمانی آشنا هستید؟
بیشتر بخوانید

 

رنگ زدن انواع درب فلزی ساختمان:

برای رنگ زدن انواع درب فلزی ساختمان مانند درب های پارکینگ، درب های حیاط، درب های ورودی و … باید مراحل متعددی را به صورت اصولی طی کرد که می توان به مراحل زیر اشاره کرد:

  1. سطح فلزات باید توسط سمباده، سمباده کشی شوند.
  2. روغن ها و یا مواد چرب روی درب باید توسط مواد شوینده مورد نیاز تمی شوند.
  3. بسته شدن در های برش کاری با استفاده از روش موم کشی و یا بتونه کاری
  4. استفاده از تینر های فوری
  5. مورد استفاده قرار دادن رنگ های الکترواستاتیک و یا رنگ های مرغوب اتومبیلی
  6. آخرین مرحله شامل استفاده از سیلر و کیلر 21 اتومبیلی می باشد.

امروزه رنگ های جدیدی توسط صنعت رنگ سازی تهیه و تولید شده است که می توان از رنگ های اپوکسی جهت رنگ آمیزی استفاده کرد.

رنگ آمیزی درب های فلزی ساختمان

 

رنگ های اپوکسی:

رنگ های اپوکسی رنگ های بسیار ضخیم می باشند که قادر به پوشش تمام ایراد های درب می باشند، همچنین باعث براق شدن درب ها می شوند و خاصیت ضد زنگ دگی نیز دارند. از این نوع رنگ ها عموما در صنعت کشتی سازی نیز استفاده می شود، در حقیقت این نوع رنگ ها در برابر آب و رطوبت مقاومت بسیار بالایی دارند و از نفوذ آب به داخل کشتی جلوگیری می کنند.

امروزه از رنگ های اپوکسی برای چهارچوب های درب های ورودی سرویس بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. از دیگر رنگ های مصرفی در صنعت درب سازی می توان به رنگ های پلیمری و پلی اورتان نیز اشاره کرد. رنگ های نامبرده، از بهترین رنگ ها در صنعت ساخت درب و مصنوعات فلزی می باشند.

درب های فرفورژه
بیشتر بخوانید

البته قیمت این نوع رنگ ها نسبت به بقیه رنگ های بیشتر می باشد، در نتیجه کمتر مورد استفاده قرار می گیرد. لازم به ذکر می باشد که رنگ های اپوکسی، رنگ های پلیمری و پلی اورتان نسبت به رنگ های ارزان قیمت مقاومت بیشتری دارند، در حقیقت طول عمر آن ها 10 برابر بیشتر از رنگ های دیگر می باشند، در نتیجه نیاز به تجدید و یا تکرار رنگ آمیزی نمی باشد.

بعد از رنگ زدن درب های فلزی ساختمان:

بعد از رنگ زدن نوبت به نوع پروفیل های مصرفی می باشد. در حقیقت نوع پروفیل های مصرفی در درب فلزی ساختمان به ویژه درب های ورودی نقش به سزایی دارند. متریال فولاد به کار رفته در ساخت درب های فلزی با توجه به ضخامت و کیفیت با هم متفاوت می باشند. در ساخت چهارچوب های مصرفی برای درب های فلزی باید از پروفیل های کنگره و پروفیل هایی با ضخامت 2 میلی متر و یا بیشتر استفاده کرد تا طول عمر بیشتری داشته باشند.

هنگام ساخت درب های فلزی فرفورژه در پشت آن ها ورقه های قرار داده می شود که فاصله کمی با فرفورژه ها دارند، برای جلوگیری از زنگ زدن آن ها بهتر است در ابتدا از موم های اتومبیل جهت درزگیری استفاده کرد. با پر کردن درز ها می توان مقداری اضافی موم ها را توسط دستمال مرطوب تمیز کرد، سپس برای رنگ آمیزی اقدام کرد.

موم های اتومبیل خاصیت رنگ پذیری بی نظیری دارند و به عنوان بتونه نرم نیز مورد استفاده قرار می گیرند. حتی از این ماده به عنوان ضربه گیر و یا صدا گیر نیز استفاده می شود. یکی از شاخص های مهم در ماندگاری درب ها، کیفیت رنگ آن ها می باشد.

رنگ آمیزی درب ها

خرید درب پارکینگ در بوشهر
بیشتر بخوانید

 

انواع رنگ مصرفی برای انواع درب فلزی ساختمان:

  1. رنگ های کوره ای و یا رنگ های الکترواستاتیک
  2. رنگ های فوری و یا رنگ های اتومبیلی
  3. رنگ های پلی اورتان
  4. رنگ های ضخیم و براق اپوکسی
  5. رنگ اکریلی
  6. رنگ های پلیمری

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *